2. 6. 2019

Zápisník hráče jako podcast !

Nový začátek, nový podcast

Milí čtenáři. Už je to nějaký pátek, co tady na blogu vyšel nějaký článek. Vy, kteří teď čekáte salvu omluv a slibů, nedočkáte se. Doopravdy zde nechci už nic slibovat. Místo toho mám pro vás úžasnou novinku. Začal jsem pro vás natáčet podcast. Nese název Zápisník hráče, tedy stejně jako tento blog. Zprvu jsem v podcastu avizoval, že bude vycházet jednou za čtrnáct dní, ale pokud to časově půjde, budu ho vydávat jednou týdně. Povedlo se, čas se našel a podcast jde ven každou neděli k večeru. A o čem ve vysílání mluvím? První tři díla byly primárně zaměřeny na povídáni o hrách. Jak jinak, když má jít o Zápisník hráče. Ovšem nechci mít podcast zaměřený jen na hry. Vždyť životy hráčů se netočí jen kolem her. Proto se v dalších dílech mužete těšit na povídání o knihách, filmech a hudbě. Myslím však, že tímto výčet témat nekončí. Nechte se však překvapit.




Kde podcast najdu?

Momentálně podcast najdete na Soundcloud a Spotify. Stále uvažuji, zda ho vydávat i na Youtube. Stále více sem nakloněn tomu, že ano. Ale uvidím až časem. Dále přemýšlím nad možnostmi, jak podcast vložit do aplikací typu Podcast Addict. Musím se tomu podívat na zoubek. A samozřejmě iTunes. Ale majitelé zařízení od Applu jsi ještě nějaký čas počkají, než budou moci poslouchat Zápisník hráče i na nich. Každopádně, prioritou pro mě bylo Spotify a to se povedlo. Podcast je sice dohledatelný zatím jen přes vyhledávání, ale to samozřejmě souvisí s počtem posluchačů a odběratelů. Počet se nyní pohybuje v řádech jednotek. Takže úkol je jasný. Nalákat více posluchačů.


Slovo na závěr

Podcast točím primárně ze dvou důvodů. První důvod je ten, že mě natáčení baví. Je to skvělá možnost, jak si popovídát v podstatě ovšem, co mě napadne. Druhý důvod jste vy čtenáři. Myslím jsi, že podcast je výborný doplněk k blogu. A tady se na vás obrácím s prosbou, respektive přáním. Pokud by jste se chtěli na tvorbě podcastu tak trochu podílet, není nic lehčího. Ať už budete te mít jakýkoliv nápad na téma, neváhejte napsat. Také vám rád odpovím přímo v pořadu na jakoukoliv otázku. Zde je email: zapisnik.hrace@gmail.com . Jako předmět emailu uveďte Podcast. To by bylo vše, takže mi nezbývá už nic jiného, než vám popřát příjemný poslech.

POSLECHĚTE JSI PODCAST

Žádné komentáře:

Okomentovat